sobota 1. prosince 2007

marihuanové recepty

MARIHUANOVÉ MÁSLODejte vařit vodu. Do vařící vody vhoďte máslo. Až se máslo ve vodě rozpustí, přidejte co nejdrobněji nakrájené konopí. Může být sušené i čerstvé. Mohou být i samčí rostliny. Můžete dát i komplet celou rostlinu. Idea je následující: V másle se rozpustí THC a ve vodě se rozpustí látky chuťově nežádoucí. Vařte směs vody, másla a trávy, alespoň hodinu. Čím déle, tím lépe. Na závěr přefiltrujte směs přes nějaké plátno, nebo třeba přes kávový filtr. Získanou nať vyhoďte. Směs vody a másla dejte do ledničky. Máslo ztuhne a půjde oddělit od vody. Vodu vylijete, máslo si užijte.
ČOKOLÁDAPostavte dva hrnce na sebe tak, aby dno horního tvořilo víko spodního. Do spodního hrnce dejte vodu a uveďte ji do varu. Do horního hrnce, který je ze spodu zahříván vřící vodou, takže jeho teplota nepřekročí 100 stupňů celsia, dejte rozpustit marihuanové máslo. Přidejte kakao a cukr, rozmíchejte. Míchejte důkladně, aby se cukr dobře rozpustil. Můžete přidat kokos, oříšky, mléko... Nechejte ztuhnout v ledničce.BHANG2 hrnky vody 1 unce (28 g) čerstvé marihuany 4 hrnky teplého mléka 2 polévkové lžíce loupaných a drcených mandlí 1/8 čajové lžičky garam masala (což je směs hřebíčku, skořice a kardamonu) 1/4 čajové lžičky mletého zázvoru 1 hrnek cukru Uveďte vodu do varu. Přidejte marihuanu, přikryjte pokličkou a nechte asi 7 minut vařit. Vodu sceďte do jiného hrnce, vymačkejte tam i všechnu zbylou vodu z konopí. Konopí dejte do hmoždíře, přidejte dvě čajové lžičky teplého mléka a rozmělněte dohromady. Vymačkejte mléko z trávy do jiného hrnce. Opakujte, dokud nespotřebujete asi půl hrnku mléka (4-5 krát). Marihuana je nyní na kaši. Přidejte k ní drcené mandle a trochu teplého mléka. Dejte do hmoždíře a rozmělněte na pastu. Pastu vymačkejte, a postup opakujte, dokud vám nezbude jen pár vláken a zbytky z mandlí. Tento zbytek zahoďte. Zkombinujte všechny tekutiny, které jste získali včetně vody, ve které se konopí vařilo. Přidejte garam masala, zázvor. Oslaďte cukrem, dolijte zbylým mlékem. Vychlaďte a radujte se. Příprava je poměrně pracná a proto je jídlo určeno jako oběť pro Šivu.
Toto je stažené z různych blogísků :)))))))))

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

NEJLEPŠÍ NABÍDKA VÝDĚLKU KLIKÁNÍM NA INTERNETU!!!

Registrujte se na:
http://deep-mails.com/pages/index.php?refid=kouda
(je vyžadován účet na https://www.paypal.com/us/), žádný problém, je přeci zdarma...

Ptáte se v čem spočívá systém této stránky? Jednoduchá odpověď by byla v klikání a je to pravda, mnohem zajímavější je ale fakt, že se platí v dolarech. Říkáte si asi, že to není nic nového, takové stránky už přece existují a platí maximálně pár centů. Deep mails vám zaplatí 0.5$ - 1$ za kliknutí na banner a 1$ za všechny reklamní e-maily, které vám přijdou. Kam? Možnosti jsou tři, ale řekl bych, že se budete chtít vyhnout zahlcení své vlastní schránky, takže je možné nechat si posílat tyto maily přímo na váš osobní účet na stránkách Deep mails.

Nejzajímavější částí jsou určitě bonusy za získávání nových lidí. U těch které doporučíte přímo, máte 20% z jejich kliku (dotyčný dostane plnou částku). U jejich "klientů" máte 10%, dále 5%, 3%, 2% a 1%. To máme celkem 6 úrovní, takže stačí mít pod sebou byť jen 10 lidí a už si přijdete na slušné peníze. Stačí aby každý z oněch lidí klikl na banner za "pouhých" 50 centů a hned máte 2$ v kapse. Během dne se objeví kolem 25 nových klikacích bannerů, či e-mailů. Když to vynásobíme, máme 50$ jen z lidí, kterým jsme tyto stránky doporučili za jeden den!

Pokud vám stránku někdo doporučí, dostanete navíc do začátku 20$ za registraci. Využijte proto odkazu uvedeného výše a začněte konečně vydělávat.

FUNGUJE TO!!!

*************************

Zde si můžete stáhnout návod na registraci, který jsem pro vás připravil. V několika málo krocích spolu projdeme registrační formuláře a na závěr vám vysvětlím jak se na stránkách Deep Mails pohybovat.
http://uloz.to/1264754/PayPal+DeepMails Fragnatik.doc