sobota 8. prosince 2007

odkaz na wikipedii

tak se podívejte co o emu píšou na wikipedii, dost blbost no...
http://cs.wikipedia.org/wiki/Emo
tady máte odkaz

ADOLF HITLER

Politik
Datum narození: / datum úmrtí:
20.04.1889 / 30.04.1945
Místo narození: / místo úmrtí:
Braunau, Rakousko / Berlín, Německo
Znamení:
Beran
Životopis:
„Génius zla“. To je jedna z nejjemnějším přezdívek, pod kterou zůstal v historii zapsán Adolf Hitler. Muž, který přivedl Evropu do druhé světové války, která svět stála desetimiliony životů.

Adolf Hitler se narodil 20. dubna 1889 v rakouském Braunau, blízko německých hranic. Výmarský prezident Paul von Hindenbug si později spletl jeho rodiště s Brumovem v severních Čechách, kam se dostal v roce 1866 v prusko-rakouské válce a nazval ho „českým frajtrem“. Byl čtvrtým ze šesti dětí celního úředníka Aloise Hitlera (rozeného Schicklgrubra, změnil si jméno po svém nevlastním otci, jehož jméno bylo původně Hiedler) a Klary Pölzlové.

Otec měl autoritářskou a přísnou povahu, proto mladý Adolf vždy tíhl spíše k matce. Druhým důvodem bylo, že po něm otec chtěl, aby se stal stejně jako on celním úředníkem. Adolf však tíhl spíše k umění a chtěl se stát malířem. Alois, kterému bylo v době Adolfova narození již dvaapadesát a byl o třiadvacet let mladší než jeho matka zemřel, když mu bylo třináct let.

Mladý Hitler nebyl příliš dobrým žákem, již první ročník střední školy musel opakovat. V šestnácti pak školu opustil, aniž by získal nějakou kvalifikaci. Ta mu později chyběla. Dvakrát se pokusil dostat se na vídeňskou uměleckou Akademii, ale ani jednou neuspěl. Rektor školy mu doporučil architekturu, ale na tu mu chybělo předchozí vzdělání. Takže se ve Vídni protloukal jako pramálo úspěšný malíř.

V prosinci 1907 zemřela jeho matka na rakovinu prsu. Hitlera jeho smrt evidentně zasáhla, jeho situace ve Vídni v následujících letech pak byla špatná, neměl příliš peněz. Pomohla mu až poslední část z otcova dědictví, díky které se mohl v roce 1913 přesunout do Mnichova. V Mein Kampfu později napsal, že chtěl žít v „pravém“ německém městě.

O rok později začala válka. Hitler byl již dříve seznám nezpůsobilým sloužit v rakouské armádě, ale okamžitě po začátku konfliktu narukoval do bavorské armády. V průběhu války to v armádních hodnostech nikam vysoko nedopracoval, nestal se nikdy ani desátníkem, ale dokázal získat Železný kříž první třídy, německé vojenské ocenění. Byl také zraněn, ale po krátké chvíli mimo válku se na frontu vrátil. Těsně před koncem války byl v nemocnici znovu, když byl krátkodobě oslepen při útoku plynem.

Konec války Hitlera doslova šokoval. Německo kapitulovalo v okamžiku, kdy armády Dohody stále ještě pořádně nevstoupily na jeho území. Mezi vojáky se šířila známá legenda o „dýce v zádech“, které uvěřil i Hitler. Ten uvěřil i další lži, že tuto dýku vrazili Německu do zad Židé. Další ranou pro národní hrdost pak byla smlouva z Versailles, která Německu připsala vinu za válku a přinutila ho platit obrovské reparace.

Po válce pracoval Hitler pro Reichswehr, tedy armádu. Nicméně již roce 1919 se stal členem Německé dělnické strany (DAP). O rok později v armádě skončil a začal se naplno věnovat straně. Jako výborný řečník začal brzy stoupat ve straně. Díky svým proslovům, které kritizovaly ponejvíce marxisty, Židy a smlouvu z Versailles, se stal známým i mimo partaj.

Vedení strany si uvědomovalo Hitlerovu touhu po moci a v létě 1921 se pokusilo jeho vliv omezit, ale Hitler pohrozil odchodem a následně byl drtivou většinou členů potvrzen do čela strany. Poprvé se na scéně objevil titul „Vůdce“ (Führer), který později znal celý svět. A strana se přejmenovala na Nacionálně socialistickou dělnickou stranu Německa (NSDAP). Hitler postupně získával spojence jako Herman Göring, Erst Röhm či Rudolf Hess.

Na listopad 1923 Hitler naplánoval puč, který však neuspěl. Hitler sám byl v následujícím procesu odsouzen na pět let vězení do věznice v Landsbergu, z nichž si však odseděl jen něco přes jeden rok. Stačilo to ale na to, aby sepsal knihu „Můj boj“ (Mein Kampf), které se do konce války prodalo okolo 10 milionů kopií. V tomto textu Hitler představuje svoje vidění světa s Židy jako největším zlem a Německem hledajícím svůj „životní prostor“.

Zlomovým bodem se pro NSDAP stala hospodářská krize v roce 1930. Do té doby relativně neznámá strana se rázem s 18,3% hlasů a 107 křesly stala ve volbách na podzim toho roku druhou největší parlamentní stranou. Ve volbách z roku 1932, které vypsal nově zvolený kancléř Franz von Papen, již pak Hitler zvítězil. Von Papen se snažil Hitlera přesvědčit, aby jej podpořil a stal se vicekancléřem, ale ten trval na tom, že kancléřem má být on. Narážel ale na houževnatý odpor von Hindenburga, který ho odmítal jmenovat.
Na listopad 1932 tak byly vypsány nové volby, ale Hitler opět zvítězil. Von Hindenburg ho ale opět nejmenoval, kancléřem se stal Kurt von Schleicher. I ten však zakrátko musel konstatovat neúspěch a tak 30. ledna 1933 byl kancléřem jmenován Hitler, který ustavil koaliční vládu společně s Německou nacionálně lidovou stranou (DNVP). Ani ne o měsíc později vypukl obrovský požár v Reichstagu, německém parlamentu. A Hitler ho využil ke kompromitaci komunistické strany.

Ve volbách z března 1933 získala NSDAP skoro 44% hlasů, nicméně Hitler byl zklamán. Doufal, že by mohl získat nadpoloviční většinu v Reichstagu, což se nestalo. Jeho pozice však posílila již rok poté, když zemřel prezident von Hindenburg. Hitler poté spojil funkci hlavy státu a šéfa kabinetu a stal se „vůdcem a říšským kancléřem“.

V roce 1935 se Hitler rozhodl znovu v Německu zavést armádu, což bylo v rozporu s Versailleskou smlouvou, která armádu značně omezovala. Když uviděl, že mu to prošlo, zabral o rok později demilitarizované Porýní.

V roce 1938, kdy se stal „Mužem roku“ podle časopisu TIME, dosáhl Hitler velkých úspěchů. Nejprve v březnu zabral Rakousko jako Východní marku Říše. A v září spolu s Itálií přesvědčil Velkou Británii a Francii, aby obětovaly české pohraničí, kde žilo velké množství Němců. Mnichovská dohoda byla na světě.

V březnu 1939 již Hitler vyhlašoval na Pražském hradě protektorát Čech a Moravy. Krátce předtím, než 1. září zaútočil na Polsko a začal tak druhou světovou válku, se pojistil uzavřením smlouvy o neútočení se Sovětským svazem.

Počátek války se Německu vydařil, poměrně rychle vyřadilo z boje Francii, kde byl na zbylé části ustaven loutkový režim. Hitler se však přepočítal, když Německo 22.června 1941 zaútočilo na Sovětský svaz. Sice se z počátku zakouslo hluboko do jeho území a zastavilo se těsně před Moskvou, ale misky vah se pomalu začaly převažovat na stranu spojenců.

V průběhu války se Hitler soustředil též na systematické vyhlazování Židů na teritoriích, které Němci obsadili. Kolik jich v průběhu války zahynulo, zůstává neznámo a už to nikdo nezjistí. Odhydy obětí „konečného řešení židovské otázky“ se pohybují okolo šesti milionů osob.

V polovině roku 1944 část německého armádního velení porážku vytušila a na Hitlera tak byl v červenci spáchán atentát vedený rukou Clause von Stauffenberga. Hitler však zázrakem přežil a zbavil se generálů zainteresovaných na atentátu.

V té době však spojenci již měli otevřenou frontu v Normanii a Rudá armáda pokračovala směrem do střední Evropy. Přestože na začátku roku 1945 byla prohra neodvratná, Hitler se odmítl vzdát. Duševně se však pomalu hroutil. Nařídil dokonce zničení zbývajícího průmyslu v Německu, ale rozkaz nebyl proveden.

Hitler vydržel až téměř do konce války, otrávil se až v okamžiku, kdy armáda prohrávala svůj boj v ulicích Berlína. Psal se 30. duben 1945. Spolu s ním se otrávila i jeho milenka Eva Braunová. Těla nařídil spálit, aby se ostatky nedostaly do rukou Rudé armády, která byla v okamžiku sebevraždy jen pár set metrů od jeho sídla.

pátek 7. prosince 2007

emo pravidla podle mě

Jestli si v tomhle článku přečtete něco, co nebudete chápat nebo narazíte na nějakou kravinu tak sorry nejsem spisovatel anavíc je u mě normální, že píšu samý sra**y. =)

V poslední době se zdá že opravdové pravidla stylu emo prostě neexistují. Vedou se totiž dohady kdo je opravdu emo a kdo ne, kdo je pozer/ka nebo jaká jsou vlastně pravidla tohohle stylu.Je pravda, že v dnešní době všude potkáváte samé pozery...je také pravda, že je těžké poznat, kdo je opravdovu emo a to proto, protože se vedou pouze spekulace o pravidlech. Existují vůbec v současnosti opravdoví emo lidé? Já bych si pravidla emo představovala nějak takhle: jsi citlivý (melancholik), dáváš najevo své emoce-to by vysvětlovalo proč jsou emo kluci většinou bisexuálové a někteří i homosexuálové, protože zamysleme se: homo...kluci jsou přece citlivější narozdíl od hetero nebo ne? Já nwm, já si to jenom myslím a je to můj názor. Další logickou úvahou je styl oblékání: Citlivý člověk se kvůli něčemu častěji trápí narozdíl od ostatních, zamysleme se znovu: Chodil by smutný člověk oblečený do veselých barev? Já si teda myslím že rozhodně ne.Další věc, která by se měla pořešit , je sebepoškozování. Sebeboškozování do emo stylu rozhodně ani trochu nepatří, nwm proč ho s tímto stylem všichni spojují. Já osobně znám discanty i normální lidi, který ani žádný svůj vlastní styl nemají a nebo dokonce i rockery, kteří se nejednou pořezali. U emo lidí se to vidí častěji proto, protože nějací idioti napíšou na svůj blog, že řezat se je emo!!! Přitom to s tím nemá nic společného a úbec nechápu, kdo to mohl vymyslet! Samozřejmě se pak někdo rozhodne, že bude emo, jelikož se mu ten styl líbí, pak zjistí tohle a...Myslím že už jsem napsala zatím dost. Jestli má někdo na tohle téma nějaké otázky, tak napište dokomentářů a já vám s radostí na všechny vaše otázky odpovím.

pondělí 3. prosince 2007

MY CHEMICAL ROMANCE-ŽIVOTOPISY

GERARD
Profese Zpěvák

Datum narození: 09.04.1977

Místo narození: Newark, New Jersey

Znamení: Beran

Životopis: Gerard Way se narodil 9.dubna 1977 v Newarku v New Jersey, později se přestěhoval do Belleville. Je napůl Ital a napůl Skot. Jeho babička Elena ho naučila kreslit, zpívat a vystupovat. Již od 11 let začínal hrát ve skupinách. Je frontmanem kapely My Chemical Romance, kde hraje i jeho bratr Mikey na basovou kytaru.

V roce 2002 vydali album "I brought you my bullets, you brought me your love" a v červnu 2004 "Three cheers for sweet revenge". Popularitu si získali hitem I´m not OK(I Promise) a později s Helenou(song byl napsán k uctění Gerardovi a Mikeyho babičky), oba songy pochází z alba Three cheers for sweet revenge. V listopadu roku 2006 vydali zatím poslední album The black parade se kterým dobývají české hitparády. Gerard se nedávno zbavil závislosti na drogách a alkoholu, ale stále kouří cigarety. Nemá žádné tetování ani piercing, protože se bojí jehel. Jeho oblíbená kapela je Iron Maiden a je fanoušken Davida Bowieho.

RAY
Profese Kytarista

Datum narození: 15.07.1977

Místo narození: Newark, New

Znamení: Rak

Životopis: Raymond Manuel Toro Ortiz se narodil 15. července 1977 (někdy se uvádí i 1978) v Newarku v New Jersey. Chodil na stejnou střední školu jako Gerard a Mikey a dali dohromady skupinu My Chemical Romance, v které je Ray hlavním kytaristou. Vymýšlí většinu písní a často pomáhá Frankovi s jeho kytarovými částmi. Má za sebou řadu zranění, např. velkou jizvu na hlavě od frankovi kytary. Před MCR hrál v New Jerseyských skupinách Rodneys a Haggis, jeho oblíbená kapela je Iron Maiden a nosí kontaktní čočky. Jeho jméno znamená,,moudrý ochránce"

BOB
Profese Bubeník

Datum narození: 31.12.1979

Místo narození: předměstí Chicaga, Illinois

Znamení: Kozoroh

Životopis: Bob Bryar se narodil 31. prosince 1979 na předměstí Chicaga v Illinois a v kapele My Chemical Romance nahradil v roce 2004 prvního bubeníka Matta Pelissiera. Bob byl ze začátku technik bicích u MCR a ti měli velké potíže se svým starým bubeníkem, takže ho nahradil právě Bob.V současnosti je jedním z nejlepších bubeníků na světě. Měl pár zranění, např. když ho vystrčili z autobusu nebo se porval. Uši si nechal propíchnout, když mu bylo 24 let a je fanouškem kapely Black Sabbath.

MIKEY
Profese Basskytarista

Datum narození: 10.09.1980

Místo narození: Newark, New Jersey

Znamení: Panna

Životopis: Mikey Way se narodil 10. září 1980 v New Jersey v Newarku a začal se učit hrát na baskytaru, aby se mohl stát členem nové skupiny svého bráchy, Gerarda - My Chemical Romance. Také vymyslel jméno kapely podle románu Irvina Welshe: Ecstasy - Three Tales of Chemical Romance. Mikey je krátkozraký, má astma a kouří. Jeho oblíbenou kapelou je Anthrax, má rád hororové filmy od Schlocka a sushi - říká, že by ho mohl sníst tolik, kolik váží on sám.

FRANK
Profese Kytarista

Datum narození: 31.10.1981

Místo narození: Belleville, New Jersey, USA

Znamení: Štír

Životopis:

Frank Iero je kytarista (Epiphone Les Paul Elite Series a obyčejnou z roku 1981 Zakk Wylde "Grail" Gibson Les Paul) Předtím, než se připojil k My Chemical Romance, hrál na kytaru ve skupině Pencey Prep, která náležela vydavatelství Eyeball Records.

Frank Anthony Iero se narodil 31. října 1981 (je tedy štír) v Belleville v New Jersey (tomuto městu dává přednost před většími jako jsou New York nebo Los Angeles). Mnoho lidí neví, jak správně vyslovovat jeho příjmení - je to tedy: "Eye-Year-Oh". Frank je vysoký 5,4 stopy, jeho oči mají barvu lískových ořechů a přírodní barvu vlasů má tmavě hnědou (nyní je obarvený na černo).

Rodina a dětství
Vyrůstal jen s mámou Lindou, které se s otcem Franka rozvedla (ten měl na něj ale v průběhu let veliký vliv). Stejně jako Gerard Way začínal ve skupinách již od svých 11 let. Frank chodil do katolické školy, během let se dokonce naučil vázat kravatu. Byl donucený jít na střední školu, jen se musel do pořádku, aby zde, na Rutgers University, vydržel celé čtyři roky.

My chemical romance
V současné době je kytaristou My Chemical Romance a je nejnovější (a zároveň nejmladší) člen skupiny. Hraje na Epiphone Les Paul Elite Series a z toho používá typ Marshall JCM900 a Sun Cabinet Amps. Do skupiny přišel, když se My Chemical Romance rozhodli, že potřebují dalšího kytaristu (kromě Raye Tora), aby rozšířil zvuk. Odešel z vysoké školy (a jiné skupiny, Pencey Prep), aby se mohl věnovat naplno My Chemical Romance. Kromě Pencey Prep hrál taky v Hybrid, Sector 12 a krátce s I Am A Graveyard.

Tetování a piercingy
Frank má mnoho tetování a piercingů, včetně vytetovaných písmen "N" a "J" na vnitřní straně spodního rtu (znamenají zkratku pro New Jersey, kde vyrůstal), dýňovou lucernu, kterou si nechal vytetovat ke svým 18. narozeninám (31.10 - Halloween) a slovo "Halloween" vytetované na prstě...a ještě další :-)

Oblíbené skupiny a záliby
Některé z jeho oblíbených skupin jsou Black Flag, American Nightmare, The Bouncing Souls a The Beastie Boys. Miluje čtení knih, nejradši má sérii Harryho Pottera. Bohužel měl zánět průdušek s zánět ucha, stejně tak měl i dva zlomené prsty na noze, čtyři odštípnuté zuby, odřené ruce, kolena a hlavu. Početné pohmožděniny a modřiny. Bohužel, stále kouří. Frank obdivuje Billie Joe Armstronga (frontman skupiny Green Day), skvěle se naučil hrát na kytaru tím, že ho napodoboval. Hraje na kytaru, která je podobná právě kytaře Billieho.

green day-životopis

Kamarádi Billie Joe Armstrong a Mike Dirnt, kteří se seznámili v roce 1982 v californském městě Rodeo, kde bydleli, založili svou první kapelu ve 14 letech nazývanou Sweet Children. V roce 1989 se k nim přidal bubeník Al Sobrante a skupina se přejmenovala na Green Day. Debutové album - 1039/Smoothed Out Slappy Hours vydali s bubeníkem Al Sobrentem v roce 1990. Krátce na to Al z kapely odchází a na jeho místo nastupuje bubeník Tré Cool. S tímto novým bubeníkem nahráli Green Day své druhé album, které se jmenuje Kerplunk.
Ještě předtím, než Green Day dostali nálepku "všeobecně známí", měli za sebou už pět celostátních turné. Hráli v bytech a garážích od svých fanoušků. Přelom v jejich kariéře nastal s vydáním alba Dookie v roce 1993. Brzy na to se tyto songy Green Day o strhávání strupů, pyromanii nebo masturbaci staly neoficiálními hymnami nejen teenagerů. Jejich texty jsou plné nespokojenosti a rebelie. Tohoto alba se jen v USA prodalo přes 10 milionů kusů. Vyhráli také cenu Grammy za nejlepší alternativní hudební činnost. Na dalších albech Insomniac a především Nimrod zůstali Green Day naprosto věrní svému punkovému postoji. Další album se jmenuje Warning a mezi skalními fanoušky celkem propadlo, ale prodalo se ho nejvíce kusů. V roce 2001 vydávají album s největšími hity "International Superhits" a první DVD kapely obsahující rovněž nejvetší hity. Po vydání tohoto alba se mezi fanoušky skupiny strhla debata o konci kapely. Napětí, jak to bude s kapelou dál, skončilo v září roku 2004, kdy Green Day vydávají jejich zatím poslední album American Idiot. Snad všichni fanoušci byli zvědaví jestli bude znít jako "nový" Warning nebo jestli to bude poctivý punkrock. Green Day v tomto albu vystupuje proti Georg Bushovi a válce v Íráku. Snad na oplátku je singl American Idiot v rozhlasové verzi zkrášlen pípnutím místo každého slova "fuck". Naštěstí na albu již tento zásah není. Kapela se dokonce nechala slyšet, že by si dokázali představit příběh z kolekce American Idiot předvedený na filmový pás nebo jako muzikál. O vydařenosti alba svědčí to, že kapela Green Day dostala za American Idiot cenu Grammy v kategorii "Nejlepší rockové album".

emo...stručně o hudbě

Emo je emocionální punk rock. Emo je široký pojem, který se vztahuje na mnoho odlišných druhů hudby.Punk ovlivněný emem není často nic jiného, než melodický, upřímný, emocionální punkrock. Ten často nemá žádné spojení s původním emem, který je charakterizován dlouhými táhlými songy s vokálním kontrastem mezi konvenčním zpěvem, lehkým šeptem, štěkavým řevem a pláčem nebo vzlykáním. Očistné osvobození emocí, které je extrémně mocné a dráždivé.Příklady českých kapel : Ravelin 7, Thema 11, Sunshine, Amity, Albion

zkratky

Určitě nic nezkazíš osvojením si tzv. leet [1337] speaku, což jsou různé zkratky typu:

omg (význam: "O můj bože")

wtf (význam: "Co to sakra je")

rofl (význam: "Z toho se válím smíchem pod stolem")

lol (význam: "Tak to bylo směšný")

imho (význam: "Já si myslím" [imho se dá navíc skvěle zkrátit jen na imo!])

populární české mtmmmr (význam: "Mám tě moc moc moc moc rád/a

Emo smajlíky! To, že máš něco rád/a vyjádříš <3 nebo polibek můžeš někomu poslat ?-* (Pozor! :-* je obyčejnej ne-emo polibek, tomu se vyhni!).

neděle 2. prosince 2007

sebevražedné chování

Představa: Když se někdo rozhodne, že spáchá sebevraždu, nikdo mu v tom nemůže zabránit. Skutečnost: Mnoho lidí, kteří se pokoušejí o sebevraždu, se pohybuje mezi touhou žít i zemřít. Jejich postoj k výsledku sebevražedného jednání je ambivalentní. Když se jim dostane včasné pomoci a přiměřené léčby, je možné je od sebevraždy odvrátit.Představa: Kdo o sebevraždě mluví, ten ji nikdy nespáchá.
Skutečnost: Jde o velmi rozšířený a nepravdivý mýtus. Opak je pravdou. To, že někdo o sebevraždě mluví, je důkazem, že sebevražda je obsahem jeho myšlenek. Je tedy určitě ve větším ohrožení než ten, kdo o ní nemluví.

Představa: Lidé, kteří se pokoušejí o sebevraždu, nehledají pomoc.
Skutečnost: Je prokázáno, že většina lidí, kteří spáchali sebevraždu, hledala lékařskou pomoc v posledním půlroce před svým činem a rovněž dávala najevo své pocity před svým okolím. V každém suicidálním aktu je obsaženo volání o pomoc.

Představa: Sebevražda přichází bez varování.
Skutečnost: U lidí, kteří jsou ohroženi suicidálním jednáním, můžeme pozorovat dosti dlouhou dobu různé známky psychického napětí, poruchy spánku, tělesné obtíže apod. Jde o tzv. presuicidální syndrom.

Představa: Každý, kdo se pokouší o sebevraždu, musí být šílený.
Skutečnost: Mnoho lidí, kteří se pokoušejí o sebevraždu, netrpí šílenstvím, ale mohou být depresivní, mohou pociťovat bezvýchodnost a nevěří, že existuje jiná životní alternativa.

Představa: Když se někdo pokusí o sebevraždu, je ohrožen sebevražedným jednáním navždy.
Skutečnost: Osoby, které se pokoušejí o sebevraždu, trpí tímto stavem pouze v určitých obdobích svého života.

Představa: Když se někoho zeptáme na sebevražedné myšlenky, můžeme mu tento nápad vnuknout.
Skutečnost: Není žádný důvod se domnívat, že bychom hovorem o suicidiu mohli tento nápad vnuknout někomu, kdo suicidální není. Rozhovor o případných suicidálních myšlenkách může naopak pomoci a dovoluje posoudit suicidální riziko.

Představa: Děti se nedokážou zabít, je to věc až starších lidí.
Skutečnost: Sebevraždu mohou spáchat i děti. Sebevražednost dětí a dospívajících se v současné době zvyšuje.

Představa: Sebevražda se vyskytuje nejvíce buď mezi velmi bohatými lidmi, nebo naopak mezi velmi chudými.
Skutečnost: Sebevražednost se vyskytuje ve všech sociálních vrstvách, i když chudoba je jedním z rizikových faktorů.

obvázky dark a gothic

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

emo-obvázky

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes


JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

emo-videa