sobota 1. prosince 2007

instrukce na použití extáze

Instrukce pro první použití Extáze
Extáze (MDMA) přináší zlepšení dotykových pocitů jak při dávání tak i při přijímání. Neodfoukne vaší mysl z vašeho těla, ani neoddělí vaše tělo od vaší mysli, ani neomezí funkčnost jednoho či druhého.
Důležitá slova jsou vcítění, mírnost, něžnost, a radost ze života, těla a mysli.
1. Buďte v příjemném prostředí (setting)
2. Odpočinutí
3. Ve vašem těle by nemělo být žádné jídlo, alkohol ani drogy.
4. Měli byste mít vedle sebe někoho, kdo se o vás bude starat (manželka/manžel, milý/milá, přítel/přítelkyně).
5. Spolkněte najednou vše, co jste si naplánovali vzít. Chcete-li, aby látka začala účinkovat rychleji, rozpusťte ji v necelém decilitru piva (hořkost piva pomáhá zastínit hořkou chuť MDMA) a celé to vypijte.
6. Budete cítit, jak vaším tělem proudí jemné teplo a vaše mysl se stane velice příjemným způsobem bdělá. Neobjeví se nic, co by vás hnalo k nekontrolovatelnému neznámu.
To je štěstí, bezpečí, klid, svoboda. Vaše tělo vnímá život, proudící vašimi žilami. Vaše mysl je čilá. Namísto nukleárních výbuchů poznáváte rozkvétající smyslnost. Každý pocit a vjem zlepšuje ty další. S velkým úsměvem si všímáte, jak se uvolňují napětí v mysli, těle a duši.
7. Přibližně po hodině, až si zvyknete na tyto vjemy, se můžete chtít projít a radovat se ze svého okolí, nebo můžete zjistit, že jste dokonale spokojení jednoduše tam, kde jste.
8. Následující den budete prožívat určitou malátnost. Upřednostňuje se pohlížet na tento stav jako na dokončování zážitku a doporučuje se strávit tuto dobu v přítomnosti svého společníka a hovořit o zkušenosti z předcházejícího dne.
Nicméně ne každý má dostatek času a někdy tato malátnost vypadá spíše jako únava. Následující kombinace vitamínů, jež jsou dostupné v jakékoliv lékárně, rozptýlí únavu a téměř okamžitě vás osvěží. Vezměte si jí pouze ráno na prázdný žaludek.
a. 500mg L-Fenylalaninu nebo L-Tyrosinub. 50 až 100mg vitamínu B6c. vitamín C
Extáze také vyčerpává hladiny přenášeče nervových vzruchů serotoninu. Následující kombinace látek vám pomůže rychle obnovit vaše hladiny serotoninu. Vezměte si jí před spaním, jednu až dvě noci po sezení s Extází.
a. 1000 až 2000mg L-Tryptofanub. 50 až 100mg vitamínu B6c. vitamín Cd. 500mg Niacinu s prodlouženou účinností
Některá nebezpečí a bezpečnostní opatření
MDMA jako inhibitor MAO může nepříznivě reagovat s některými jídly a léky. NIKDY by jste neměly vzít IMAO společně se selektivním inhibitorem zpětného vychytávání serotoninu, takovým jako je Prozac, nebo s jakýmikoliv antihistaminiky (i volně prodejnými), léky proti nachlazení či syrupy proti kašli. Jestliže pravidelně berete jiné léky, ať už na předpis nebo volně prodejné, prosím, poraďte se se svým lékařem, zda-li nějak nepříznivě nereagují s inhibitory MAO. Nepříznivé reakce s některými léky mohou vést k prudkému vzrůstu krevního tlaku a smrti.
Také se doporučuje, aby jste se při požití IMAO vyhnuli jídlům, které obsahují aminokyselinu tyramin. Mezi taková jídla patří například sýr, banány, ryby (obzvláště zkažené), sója, boby, čokoláda, káva, avokádo a alkohol. Toto dietní opatření se týká zejména lidí, kteří berou IMAO denně.

Žádné komentáře: